Velkommen!

Velkommen til min blogg! Her skriver jeg litt om alt det som skjer i livet mitt. Og masse om interiør!! Veldig koselig hvis du legger igjen en liten kommentar når du har vært innom!

tirsdag 17. november 2009

Hvit jul

Er fremdeles hjemme med syke barn,så da blir det litt tid til surfing på nettet...
For meg er jo julen rød, hvit og grønn, men disse bildene med bare hvit dekor er jo bare nydelige!
"
Likte spesielt godt det med stolen.
Vakkert!
"
Koselig juletre med gammeldagse kremmerhus. Husker vi hadde kremmerhus på treet hjemme hos mamma,og de var fyllt med godteri!
Nam, nam:o)
Likte de mørke kontrastene på bildet!
(bilder funnet her )

5 kommentarer:

Karna sa...

Lekkert!!! Jeg har laget mange kremmerhus av gamle noteark, det blir fint, og er super enkelt å lage.....
Håper dere snart blir frisk igjen!

FlorasFrue sa...

Takk for koselig kommentar om hunden og kjøkkenet vårt :)
Helt nydelige bilder! Herlig med så mye hvitt syns jeg, selv om julen hos oss blir litt rød i år :)
Kjersti

Liv sa...

Ah, det er en fryd å se på bildene du har lagt ut, jeg elsker hvit jul. jeg har liksom alltid gjort det, men når barna kommer hjem med lenker i alle regnbuens farger fra skolen, er det ikke alltid like lett å kjøre stilen fullt ut. Så jeg har alltid et minijuletre (nå i loftstuen) som jeg pynter helt sånn. Så får jeg både i pose og sekk ;-) Elsker hvit pynt og blankt glass på treet.
Jeg synes også det er så fint å pynte treet litt gammeldags og nostalgisk sammen med det moderne vi har fra før. Fin kontrast! :-)

Takk for at du delte de vakre bildene, nå fikk jeg god julestemning!

Ønsker deg en super dag! :-)

Huset på terrassen sa...

Hei! Måtte legge igjen et spor i denne nydelige bloggen du har laget! Fantastisk fin stil og helt i min gate :) Elsker også masse hvitt i jula, m små doser av rødt og grønt :) Er en fersking her i blogglandia, men hekta og stortrives allerede:) La meg som følger på siden din, håper det er OK! Ha en fin tirsdag! Mvh Linda

Guro sa...

hvit jul er veldig fint, men for meg går det ikke uten masse masse rødt i julen. Jeg synes det er max koselig å ha frem julepynten jeg har samlet siden jeg gikk på barneskolen. Og nå begynner jeg å få pynt fra barnehageverksted også, den er finest av alt! :)
Ha en fortsatt fin dag.
Hilsen Guro på http://guros.weblogg.no