Velkommen!

Velkommen til min blogg! Her skriver jeg litt om alt det som skjer i livet mitt. Og masse om interiør!! Veldig koselig hvis du legger igjen en liten kommentar når du har vært innom!

mandag 5. januar 2009

Seng

Til våren skal lille prinsessen vår flytte inn på eget rom,så da skal vi flytte inn på et rom som er ganske lite.... Fant denne utrolig smarte sengen fra Pottery Barn! Var ikke den fin?? Og så utrolig praktisk! Den hadde passet perfekt hos oss! Men så bor jo ikke vi i USA,og ikke har vi Pottery Barn her i Bergen.... Noen som har sett noe lignende? Eller vet om noen som kunne laget en sånn???? Alle tips mottas med takk!

10 kommentarer:

Guttemamma sa...

den var flott!! Det eneste jeg kommer på, er den fra Ikea, vi har den til minsten...Den likner, er jvit ,men med "vegg" på den ene siden og tre store skuffer under. Se under "barnerom" hos meg, mulig den synes der...

-Mia- sa...

Åh, den var nydelig, og utrolig praktisk med så mange skuffer.. Har dessverre ikke noen gode tips til lignende, men håper du finner.. Lykke til! Klem

-Mia- sa...

Var det jeg og tenkte, å ha den i stuen.. Må bare finne en plass som ikke er opptatt.. :-) Sov godt! Klem

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Så kjempeflott seng :) Ja, den er nok utrulig praktisk siden det er så mange skuffer. Greit å få stuvet vekk litt når ting ikkje er i bruk. Nei,veit dessverre ikkje om kven som kan ha noko lignande. lykke til! Ha ei herlig veke :) Godklem

Anitas hus sa...

Hei og godt nytt år!
Det var en nydelig seng også så praktisk. Kjempekjekt å kunne stue alt rote vekk i skuffer under sengen. Synd det ikke er Pottery Barn i norge for de har sååå mye lekkert.
Ha en fin uke!
Klem:O)

irina /Alex sa...

Tusen takk . Har så mye å lære enda men det er gøy.
Så vakkert soverrom og seng !!
Ja skjønne du vil ha lignenede. Det er jo en prinsse verdig !!

Klem

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Hei påd eg! Typisk å finne noe en faller pladask for som ikke selges her ! Synes generelt når deg gjelder senger så er utvalget her nokså elendig, køyeseng og vokseseng, hurra!
Ikea har en ganske fin, mange som har den i hus blant annet jeg..med tre gode skuffer under, nærmeste jeg kommer på.
Lyslenken min r kjøpt i Dublin, men jeg har sett lignende her hjemme...mulig kremmerhuset. Om det er så det sies at butikkene stadig er innom bloggene så har kanskje Kid blomsterlyslenker om ikke så lenge hi hi.
Klem

Villa Creme sa...

Kameraten min jobber på hovedkontoret til Pottery Barn i Los Angeles, så jeg har jo vært å tittet litt. Denne sengen er kjempesmart, men Norge henger så langt etter når det gjelder slike ting syns jeg.
Finnes det ikke møbelsnekker i nærheten der du bor da?

Roselove sa...

Hei !
Så koselig bloggdu har . Flink du!
Sånn er det når en er ung og sprek:)
Ang sengen så har jeg en sokkel til rammemadrass med tre skuffer på ene siden. Den kjøpte jeg på Skeidar vi har 2 til dobbeltsengen vår, med sengekappe overog egen gavel.

Lisbeth sa...

Hva med å bygge denne selv av liggende overskap av kjøkkeninnredning? Ikea har billig. Man kan lime eller skru på fra baksiden listverk slik at det blir profiler. Da får du skap og ikke skuffer, men kanskje du kan bruke skapdøren til å lage skuffer av om du har en handy person i nærheten? Lykke til!