Velkommen!

Velkommen til min blogg! Her skriver jeg litt om alt det som skjer i livet mitt. Og masse om interiør!! Veldig koselig hvis du legger igjen en liten kommentar når du har vært innom!

lørdag 17. januar 2009

God helg!!

Vil ønske alle dere skjønne,morsomme,flittige,oppmerksomme,omtenksomme,kreative og oppfinnsomme medbloggere en riktig god helg!!!!!I dag skal vi ha fest her hos oss! Vi blir 14 stykker og det er første gang på 2,5år at vi har fest! Så jeg gleder meg veldig! Vi har ivitert våre nærmeste,gode venner,så det kommer til å bli hæla i taket!! Min kjære har kjøpt inn frosne jordbær,så vi skal lage min favoritt-drink: STRAWBERRY DAIQUIRI!!!! Nam-nam!!
Frozen strawberry daiquiri Antall porsjoner: 1 Tilberedningstid: 5 min.
Ingredienser:4 cl lys rom2 cl jordbærlikør (eller jordbærsirup)saften av 1/2 lime5 friske eller frosne jordbær Friskt jordbær til garnityrKnust is.

Så i morgen er sikkert Bette-moren ganske redusert.......men skal se om jeg klarer å lage et innlegg om hvordan festen gikk!!!
Men jeg lover ingenting! He-he;o)

9 kommentarer:

Guttemamma sa...

Ta en for meg, min favoritt og!!

prinsesselinn sa...

kos deg masse.
;-)
her er det øl og sparkelmasse.

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

hehe, høres ut som deke har det kjempekjekt i kveld :) Bra det :) her går det i pizza og film. Deilig med ein kosekveld sammen :) Ja, apropos blåsing.. holdt på å ødelegge ytterdøra her i dag, fordi vinden tok den. Heldigvis var eg så kjapp at eg klarte å ta tak i den rett før den skulle til å smelle i veggen. Glad for det! I forje leiligheita så ødela vi nettopp ei dør på den måten.. Kjempekjipt! Ha ei herlig helg :) Godklem

Hjerterom sa...

Har aldri smakt den jeg,men den så skikkelig god ut!

Kos deg masse!!!!!!

Siw

Roselove sa...

Er festen over? Kommer jeg og...

Flower Power sa...

Håper festen var vellykket og at formen er relativt grei i dag:)))

Takk for hilsen inne hos meg, er så koselig når noen finner veien dit:))

-Mia- sa...

Håper du har en fin søndag, og at kvelden var god igår! Klem-Mia

lavendel mio sa...

Håper du hadde en fin kveld i går:)
Nydelige roser du har der oppe,hva heter den?
Ha en nydelig søndag:)

moni sa...

Håper du hadde en flott kveld!!! Her har det bare gått i jobbing hele helgen og maling av et gammelt bord, så helgen har bare flydd unna!! Ser at det ikke ble noe innlegg i dag... iallefall ikke så enda hihi... (litt erting på gang her) Ønsker deg en fin kommende uke!!

-monica-