Velkommen!

Velkommen til min blogg! Her skriver jeg litt om alt det som skjer i livet mitt. Og masse om interiør!! Veldig koselig hvis du legger igjen en liten kommentar når du har vært innom!

torsdag 15. oktober 2009

Sophies Drømmehage

Hver dag kl 17.30,sitter Sophie benket foran tven!
Da viser NRK Super favorittserien hennes, Drømmehagen.
Hun elsker disse søte figurene,og det er den eneste gangen i løpet av en dag, at hun faktisk sitter i ro:)
"

Drømmehagen (originalt In the Night Garden...) er en britisk barne-TV-serie, spesielt rettet mot babyer og barn i ett til treårsalderen. Serien produseres av Ragdoll Productions, og ble skapt av Anne Wood og Andrew Davenport, en av skaperne bak Teletubbies. Programmet er stort sett filmet med skuespillere i kostymer, samt enkelte sekvenser med dukker og dataanimasjon.
Skaperne av serien har uttalt at den er ment å være både avslappende og underholdende for ett til treåringer. Hundre episoder ble laget til BBC, og serien hadde et budsjett på 14,5 millioner
pund[1]
Serien inneholder fargerike figurer med uvanlige navn: Hopsi Deisi, Hinkelpinkel, Makka Pakka, Konglene, Vottene, Hahoene og de tre Tomlingene, som alle bor i en hage. Figurene sier for det meste korte, repetitive fraser på et konstruert språk. Repetisjonen av lyder sammen med figurene bygger opp et forhold av gjenkjennelse ovenfor målgruppen til serien. Hagen er et fargerikt og svært dekorert miljø som skal ligne en drømmeverden. Anne Wood uttalte[2]
"We wanted to explore the difference between being asleep and being awake from a child's point of view: the difference between closing your eyes and pretending to be asleep and closing your eyes and sleeping,"«Vi ønsket å utforske forskjellen mellom å sove og å være våken fra et barns perspektiv: Forskjellen mellom å lukke øynene og late som om du sover, og å lukke øynene og sove,»


(Wikipedia)

"


Alle disse figurene har Sophie,og hun syns det er kjempegøy å leke med de.
En skjønn liten gjeng:)
Så dette er absolutt en serie jeg kan anbefale til alle dere andre småbarnsforeldre!
"
Snart helg!!!!


3 kommentarer:

Ocean showroom sa...

Hej! Den där lilla gjengen känner jag gott! :-) Den bor hos min dotter också.
:-) Ha en riktigt fin helg! Kram Alexandra

Hjerterom sa...

Hei :)

Så søt hun var der ho satt !
Har ikke sett de figurene før jeg :)
Mye søtt du har kjøpt på Kid ..

Ønsker deg og dine en god helg.

Klem Siw

Pia sa...

Hej! Jag blev helt stum när jag såg slutbilden på din blogg!!! Det kan ju bara inte vara verkligt?! Så underbart vackert! Jag är en Norge-fantast som besökt Norge så gott som alla somrar i mitt liv, men aldrig på vintern. Kan det finnas ett vackrare land än Norge? Och Griegs musik...suck!
Njut av det hela!
Kram från en "syster" i Finland (Åbo)