Velkommen!

Velkommen til min blogg! Her skriver jeg litt om alt det som skjer i livet mitt. Og masse om interiør!! Veldig koselig hvis du legger igjen en liten kommentar når du har vært innom!

fredag 4. desember 2009

Ikea-bloggere!

I innlegget mitt under, så nevnte jeg at jeg hadde fått inspirasjon til bord-dekkingen fra Ikea sin svenske nettside. Som sagt så er det flere interiør-bloggere som har pyntet med dekor fra butikken!
Her kommer litt flere bilder derfra!
Enjoy;o)Var ikke det mye fint?
Og så enkelt å kopiere! Det liker vi;o)

I dag må jeg begynne litt senere på jobb, fordi dagmammaen til Sophie ikke kunne passe henne i dag.....
Men da får jeg ekstra god tid til å bare kose meg med henne her hjemme! Så nå har vi hatt full disko her i stuen og danset, så mor er helt svett! (Skal bli godt med en dusj! Hihi!)
Sophie er bare så glad i musikk, og danser etter stort sett ALT! Pop, rock,reklame-jingles, min sangstemme(??), og noen ganger danser hun tydeligvis etter musikk som bare hun hører;o)Ha en super helg alle sammen!

5 kommentarer:

Karna sa...

Veldig mange gode tips her, kjempe mye fint....Ha en fin førjulshelg!

Harmonisk lykke/Christine sa...

Så fine bilder til inspirasjon! Høres ut som dere har hatt en aktiv morgen! Kos dere videre.

Ida sa...

Den siden du har hentet de bildene fra gir bare utrolig bra inspirasjon! Greit når 'elementene' er hentet fra Ikea, da er det lett og billig å herme litt :)

TUSEN takk for tips om Bontveit. Akkurat nå i helgen skal vi noe både på lørdag og søndag - men vet du om det er flere helger? Hørtes utrolig gøy ut!

Ha en fiiiin, energisk og dansende glad helg :)

klem

Pink Lady sa...

Hei!

Morro å danse med barna! Jeg besøkte selv en liten venninne på 2 år i går og da danset vi masse:)

Fine juleinnlegg hos deg. Må visst titte innom deg oftere:)

God helg

Klem Pink Lady

salige lavendel sa...

Jeg synes det er så nydelig med lys i trappetrinnene. Jeg har helt siden i høst tenkt at jeg skulle få meg noen fine lyslykter til formålet...og endelig fikk jeg gjort det for 14 dager siden. Det blir jo så trivelig i gangen at man nesten har lyst å spise middagen i trappa :)