Velkommen!

Velkommen til min blogg! Her skriver jeg litt om alt det som skjer i livet mitt. Og masse om interiør!! Veldig koselig hvis du legger igjen en liten kommentar når du har vært innom!

tirsdag 1. desember 2009

1.desember

Da var nedtellingen til julaften startet!
Min ellers så trøtte sønn (han i midten...han eldste er allerede en morgenfugl) hoppet ut av sengen med et smil i morges:o)
Normalt er han så utrolig vanskelig å få opp om morgenen!! Ikke så rart egentlig når klokken viser halv syv....
Men i desember måned er han blid som en lerke og spretter ut av sengen! Kanskje jeg må innføre kalender hele året................???

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hei :)
Ja det er stas med kalendere! Mine søte små er å veldig ivrige. Å nå når barnetv snart er igang sitter dem klar med tvkalenderen :)
Er ei fin tid, koselig å kunne få gjøre litt ekstra for de rundt seg!

Ha en fin adventstid, klem Maria :)

Villa von Krogh sa...

Artig. :)

Så fin bloggen din er. Her har jeg ikke vært før tror jeg...
Fin adventsstake du har også! Den likte jeg kjempegodt.

Ønsker deg en fin kveld i Bergen!

Hilsen Anine

janne - kathrine sa...

Hei, hei.
Ja, det var en ivrig stemning her hos meg også til morningen i dag :-)
Jeg fikk nøye instrukser i går kveld om at alle gavene måtte pakkes inn, til tross for at de skal ligge i hver sin pose med snor på. Det ble visstnok ekstra spennende med papir rundt i tillegg.
Ønsker deg en riktig fin førjulstid!

Pia sa...

Oj, jag minns den tiden då barna var små och det blev julkalender tider...Min yngsta dotter hade ännu en julkalender då hon var 17 år (nu är hon 19), för annars blev det ju inte JUL!
Betyder "snor" snöre? För snor är ju ett grönt slem som kommer ur näsan, på svenska, hih-hii? För jag kan inte tänka mig att ha SNOR på ett paket!?

kraam, Pia

Ida sa...

Hihi, ja - det hadde de vel likt - kalender hele året! Jeg tenkte jeg skulle gi mannen en kalender - med gjøremål :-) Den kunne han fått hele året.. hihihihi! 1.desember - vask badet :-)

Herlig header du har laget deg!

Ha en fiiin dag! KLEM

Liv sa...

hihi, så lurt, kalender hele året! Den burde jeg muligens kopiere til familien her, for jeg har innsett at det bare bor B-mennesker her. Tilogmed Angelica på 8 :-) Bortsett fra meg da, utpreget A-menneske :-)
Angelica også er kjempevanskelig å få ut av sengen om morgenen, men jeg opplevde som deg, at det var en helt annen tone 1.desember, ja :-)

Ønsker deg en super dag :-)

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

hehe. såå søt kalender da :) Skjønner godt at han er blid som ei lerke eg :) Ha ei kjempefin veke videre! Godklem