Velkommen!

Velkommen til min blogg! Her skriver jeg litt om alt det som skjer i livet mitt. Og masse om interiør!! Veldig koselig hvis du legger igjen en liten kommentar når du har vært innom!

søndag 4. april 2010

Kort brudekjole??

Hva synes dere om å ha kort brudekjole når en skal gifte seg?
Jeg må innrømme at jeg synes egentlig det er veldig fint!
Men jeg kommer nok ikke til å velge en slik kjole når jeg skal gifte meg....
Det er nå bare en gang i livet at man virkelig kan kle seg som en prinsesse, og det har jeg tenkt å gjøre!!!
"
"

"

"Så selv om jeg synes disse kjolene (som jeg fant her) var utrolig nydelige, så blir det nok laaaaaaang kjole på meg til neste år;o)

8 kommentarer:

Jatte sa...

De var supersøte :)
Men, jeg ville nok ikke hatt det slev, kanskje hvis jeg skulle giftet meg for andre gang eller noe, for da føler jeg at man kan ha det litt enkelt siden man allerde har vært gift :)

Fortsatt fin påske,
Klem Jatte

Snøstorm sa...

Jeg likte dem kjempegodt. Når jeg skal gifte meg vil jeg ikke ha fotsid kjole. Føler meg ikke vel i det. Ellers så vil jeg har kjempefine sko og de må jo synes da. Takk for flott inspirasjon. :)

fryd&forandring sa...

Disse var jo utrolig nydelige! Sålenge de ikke er uanstendig korte, så syns jeg det er kjempefint med den lengden du viser her! Kommer jo litt an på hva slags "type" en er.. fint om det er DEG o du føler deg vel på den store dagen og!

Lykke til med valget!

Blåveispiken sa...

Ååå, så nydelige! Syns det er herlig med korte brudekjoler!! Skal absolutt vurdere det når/hvis jeg skal gifte meg ;) Kos deg med kjoleutvelging, du blir sikkert nydelig uansett!! Klemmer

mi-rachel sa...

kort brudekjole er råstilig.
de er litt sånn 5o tall aktige.
jeg kunne gjerne giftet meg i en slik. men jeg er allerede godt gift:)

Silje sa...

De var jo utrolig søte og orginale da. Men du har helt rett angående det å kle seg som en prinsesse! Prinsesser har så lange kjoler at man ikke ser skoene! Så det så! :)

God natt fra meg :)

Guttemamma sa...

Som jeg skulle sagt det selv!!
♥♥♥

små og store drømmer sa...

En venninne av meg valgte å gå for en brudekjole lignende sånn som på det øverste bilde du viser. Og knall rosa stilettsko. Det var suuuper stilig!
Et antrekk man vil huske fordi det var annerledes, men allikevel ikke vulgært.