Velkommen!

Velkommen til min blogg! Her skriver jeg litt om alt det som skjer i livet mitt. Og masse om interiør!! Veldig koselig hvis du legger igjen en liten kommentar når du har vært innom!

onsdag 10. juni 2009

Skodilla...................

Jepp,det er offisielt.......
Jeg lider av uhelbredelig sko-galskap!
"
Her er bilder av hyllen min på soverommet.
Og dette er bare en liten del av samlingen.........
"
Min samboer sier jeg er håpløs når det kommer til sko...At vi snart ikke har plass til oss selv i huset,for skoene mine tar opp all plassen!
Jeg,jeg sier at det er jo bare til å bygge på huset;o)
"


Jeg har alltid elsket sko!
Husker så godt når jeg var liten og prøvde mamma sine med høye hæler. Vaklet rundt i alt for store sko,og følte meg som en prinsesse!
"I hverdagen går jeg vanligvis i ballerina-sko eller Converse (eeeelsker det merket og har fem par....Skal vise de en annen gang.) Men når jeg skal pynte meg litt,er det alltid høye hæler! Elsker den flotte holdningen man får med en gang man får på seg litt hæler:o)
"


Hva er det egentlig med sko som er så fantastisk??
Er jeg i litt dårlig humør,så hjelper det alltid å gå ut og kjøpe ett par nye sko!
"
En venninne sa en gang:
" Uanset hvor mange kilo jeg legger på meg,så er sko-størrelsen alltid den samme!! Derfor er det så mye gøyere å kjøpe sko enn klær! Jeg føler meg alltid vel i et par sko med 6cm hæl!!"
"
Noen som har det på samme måten?
"
I mange år har jeg vært fan av serien "Sex in the city" ( ja,jeg har sko-esken med hele serien!) ,og der er det jo som kjent Carrie som lider av sko-galskap!
Jeg bare digger skoene hennes! Tenk å kunne ta seg råd til ett par Manolo Blahnik eller Christian Louboutin når man er litt deppa......

Det var den Lotto-kupongen.....
"
Under her er det bilder av mine to siste sko-kjøp! De ble kjøpt i København. Og gjett om det var myyyyyye fine sko der????
Hadde lommeboken sagt ja,så hadde det vært en god del flere par med i kofferten min...
"


Disse sandalene syns jeg var så utrolig kule! De er i skinn og litt oppbygget,så de er utrolig god å gå med! Perfekt på jobb,sammen med en litt søt,hvit sommerkjole! Elsker å blande det søte med det litt rocka!
"


Disse i satin kunne jeg ikke bare gå forbi! Elsker sko med åpen tå! Kule til både jeans og fin-kjole!
Og de var faktisk veldig god på!!
"


Her er jeg i mitt jobb-antrekk for dagen!
"
Ha en flott onsdag,alle sammen!
"


4 kommentarer:

moni sa...

hehe ja du har nok litt skodilla for det var litt av en samling og det var EN GOD DEL sko der som jeg gjerne ville ha hatt. jeg er nok ikke av den typen som har så veldig mye sko, men passe kanskje, men nå fik jeg lyst på mer sko jeg også da:) hihi ønsker deg en nydelig dag:) klem monica

Villa Creme sa...

Hei! Jeg har rettet oppskriften på foccacia, den skal heves i 25 min og IKKE 25 timer slik jeg skrev... Bare så ikke du står der med et mislykket brød til helgen;)
Jeg tror jeg har møtt min overmann når det kommer til sko her gitt, skal ta frem dette innlegget neste gang mannen min maser om at det flyter av sko her..."se, her er en som er verre enn meg!" Det hjelper alltid;) hihi

Guttemamma sa...

Hjelp.....min mann har INGENTING å klage over:-)

Living White sa...

Å du salige tid...Jeg skulle ønske jeg hadde så mange. Jeg elsker sko selv å skjønner hva du mener....skal se etter ett par sko i morgen jeg:)

Musikk ja, legger ut musikken etter humøret:)