Velkommen!

Velkommen til min blogg! Her skriver jeg litt om alt det som skjer i livet mitt. Og masse om interiør!! Veldig koselig hvis du legger igjen en liten kommentar når du har vært innom!

torsdag 27. november 2008

Navnedag for Sophie!

Søndag 12.oktober,hadde vi stor navnefest for Sophie! Vi var 26 gjester. Vi holder for tiden på å pusse opp en del i huset vårt,så da syns vi det var enklest å leie et lokale!
På bildet under ser dere Sophie i sin nyyydelige lille kjole,kjøpt inn til den store dagen! Min fantastiske mamma laget alle blomsteroppsatsene,som jeg syns ble helt utrolig flotte!!
Hjertene som er festet til glassene er bordkort som en god venninne sydde til meg! Kan dere tenke dere for en snill venninne jeg har!!
Syns bordet var enda flottere i virkeligheten når alle lysene ble tent! Vi hadde en flott og minnerik dag sammen med familien!

4 kommentarer:

Huset i Hagen sa...

For en nydelig prinsessedukke du har!!! Det var også et utrolig vakkert bord. Også de fineste blomserdekorasjonene da! Heldig du med en så flink mamma. :0) Takker for kommentaren hos meg. Koselig at du vil ha dukkeseng til Sophie. Om du ikke skal ha den før i April så skal jeg nok helt sikkert klare å få den ferdig til da hi,hi. Fin blogg du har og lykke til videre med bloggen din. Mvh. Anita

lavendel mio sa...

For ei skjønn prinsesse,du er bra stolt tenker jeg.Nydelig dekket bord.Heldig er du som har ei slik ei flink mor og venninne.
Har ei utfordring til deg inne hos meg:)
Go kveld i stuggu:)

Guttemamma sa...

Så nydelig bord for en nydelig liten frøken! Stort med sånne dager...,klem og god natt

Camilla at home sa...

En utrolig skjønn jente du har:) Høres ut som en flott dag og oppsatsene var kjempeflotte! Velkommen til bloggverdenen, kommer snart tilbake på besøk:) Så må du ha en finfin helg:)